Facebook Twitter     

Goede doelen

De Beach Challenge wordt georganiseerd door Stichting Pim en Stichting Jayden.
De gehele opbrengst zal worden verdeeld tussen bovengenoemde stichtingen.
 
logo stichting pim FCPimFoundation logo def
 
De zorg voor je kinderen is belangrijk. 
Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen, helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen. De ouders zijn behalve met de zorg van nu, ook bezig met de toekomst. Een onzekere toekomst voor hun kind. 
 
Deze kinderen hebben veel zorg nodig. Van de ouders wordt verwacht dat zij de zorg voor een deel financieren. Een onmogelijke opdracht. De bezuinigingen in de zorg zullen hard aankomen bij deze groep. De Persoonsgebonden budgetten, noodzakelijk voor de zorg, worden gekort. Ongelofelijk maar waar !! Meer dan ooit is steun nodig.
 

 Stichtingjaydenfotologo

 Stichting Jayden streeft naar verhoging van de genezingskans van neuroblastoom kinderkanker. Wij willen dat de kwaliteit van de behandelingen verbetert, de vervelende  bijwerkingen verminderen en de kwaliteit van de pijnbestrijding beter wordt. Verder alles wat daarmee rechtstreeks of zijdelings in verband staat, of daartoe bevordelijk kan zijn. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Stichting Jayden tracht haar doel te bereiken door het werven van fondsen en donateurs, organiseren van evenementen en het ondernemen van andere activiteiten voor het financieren van vernieuwend onderzoek op het gebied van neuroblastoom kinderkanker.

De genezingskansen van neuroblastoom kinderkanker zijn schrikbarend laag! Kinderen met neuroblastoom in de meest agressieve vorm hebben slechts 20% kans op genezing. Deze kansen zijn al meer dan 25 jaar ongewijzigd.

De genezingskansen moeten dus omhoog! Hiervoor is heel veel onderzoek nodig en onderzoek kost heel veel geld. Onderzoek kan alleen plaatsvinden als er voldoende financiële middelen zijn. Deze middelen komen altijd van donaties.

"Na Jayden zijn overlijden voelen wij dat we iets moeten doen. Wij willen andere kinderen en ouders besparen wat wij hebben meegemaakt. Naast het feit dat Jayden ons zoontje is, is hij ook de grote drijfveer achter de stichting. Door het oprichten van Stichting Jayden leeft onze Jayden voort. Niet alleen in ons hart, maar ook in Stichting Jayden.

Als je je kind verliest, verlies je je toekomst!

Vecht u mee tegen neuroblastoom kinderkanker?

De naam Jayden betekent 'dankbaar'. Wij zijn u enorm dankbaar voor iedere gift!


Rob en Jolanda Faase, ouders van Jayden"